.CHIMTECH


Gama produse
Automobile
Casă-generale
Bucătărie
BaieProduse - automobileSpuma activa
Produs special ultraconcentrat pentru spălarea tuturor tipurilor de autovehicule fără a mai folosi buretele sau peria. Diluţie 1 parte spuma la 10 pană la 50 părţi apă funcţie de grosimea stratului de murdărie. Miros: de lămaie. Culoare: galbenă.


Solutie parbrize

Detergent lichid pentru spălat parbrize. Are uscare rapidă şi efect antistatic. Miros: plăcut, specific. Culoare: albastră. Se utilizează nediluat sau diluat după preferintă.


Emulsie siliconica pentru protectia anvelopelor
Curaţa si protejază cauciucurile.Dă aspect de nou la orice fel de cauciuc, cheder sau spoiler auto. Se poate folosi nediluată sau diluată 1 parte emulsie pană la 3 părţi apă funcţie de preferinţă. Miros: plăcut. Culoare: albă.


Carpet sampon automat pentru tapiserii
Detergent lichid concentrat cu spumare redusă pentru tapiterii. Este recomandat pentru aspiratoare profesionale, cat şi pentru spălare manuală. Miros: măr. Culoare : verde sidefat. Diluţie: 100 ml / 5 l apă.


Solutie concentrata pentru curatat motoare
Este special concepută pentru degresarea şi curăţarea motoarelor auto de depunerile de ulei si praf. pH bazic. Diluţie: 1 parte sol.+3 părti apa. Diluata in proporţie de 1+4 sau 5 părţi apă se poate folosi şi la spălarea caroseriilor ca şampon bazic. Miros: de lămaie. Culoare: uşor gălbuie.
Sampon auto

Sampon auto normal pentru spălarea caroseriilor auto. Are putere mare de degresare si spumare.
pH neutru. Miros: plăcut. Culoare: verde. Diluţie: 50g la 10 L apă.


Sampon auto cu ceara

Se utilizeaza pentru spălarea caroseriilor auto. Are putere foarte mare de degresare , spumare si lasă un luciu deosebit pe caroserie. pH neutru. Miros: plăcut. Culoare: verde sidefat. Diluţie: 50g la 10 L apă.


Emulsie siliconica pentru borduri

Curaţă si lustruieşte bordurile dănd un aspect mat foarte plăcut. Se foloseşte nediluată. Miros: liliac. Culoare: albă.


Sapun lichid pentru spalari grele

Este conceput special pentru indepărtarea murdăriei rezultate in urma operaţiilor mecanice (uleiuri şi vaseline amestecate cu praf). Miros: de lămaie. Culoare: galben sidefat.


     Aceste produse sunt destinate in special pentru spalatorii auto


 
 

Home
| Despre noi | Produse | Calitate | Noutăţi | Contact | Hartă site

Proiectat si realizat de Cristian Eftinoiu | Contact administrator