.CHIMTECH


Gama produse
Automobile
Casă-generale
Bucătărie
Baie


Politica de mediu

POLITICA DE MEDIU

 

            S.C CHIMTECH SRL IASI, producator de produse de intretinere pentru cosmetica auto si detergenti pentru igiena in domeniul casnic si industrial, marca VENUS se angajeaza:

            sa aplice masuri  de prevenire a poluarii aerului, solului, subsolului si a apelor ; de imbunatatire continua a performantelor proceselor sale actionand in sensul protejarii omului si resurselor naturale.

            S.C CHIMTECH SRL IASI se angajeaza sa aplice principiile dezvoltarii durabile în întreaga activitate a organizatiei, prin realizarea de economii de resurse, prin realizarea de produse compatibile cu mediul si gestionarea corecta a deseurilor .
            În acest scop organizatia a adoptat o politica proprie, pe care o actualizeaza periodic si o face disponibila personalului propriu, personalului care lucreaza in numele sau, publicului, partenerilor de afaceri si partenerilor sociali.

            S.C. CHIMTECH SRL IASI doreste sa se prezinte ca un garant al calitatii mediului înconjurator, pe care-l protejeaza fara a-i altera calitatile prin activitatile proprii, scop în care îsi propune formarea unei culturi organizationale de mediu. Organizatia se angajeaza sa se conformeaze legislatiei actuale, privind protectia mediului, referitoare la activitatile desfasurate, precum si altor cerinte aplicabile, actionînd în spiritul european al reglementarilor privind protectia mediului.

            S.C CHIMTECH SRL IASI . îsi propune ca demers esential implementarea si îmbunatatirea continua a unui Sistem de Management de Mediu functional, în conformitate cu SR EN ISO 14001: 2005 .

            Politica de mediu este elaborata de Management si sustine realizarea angajamentelor si obiectivelor, întelegînd sa aloce resurse suficiente (logistice, financiare, umane) si sa exercite un control efectiv al îndeplinirii obiectivelor strategice pe care organizatia s-a angajat sa le realizeze.


Director general,
Ing. Marin Eftinoiu

 
 

Home
| Despre noi | Produse | Calitate | Noutăţi | Contact | Hartă site

Proiectat si realizat de Cristian Eftinoiu | Contact administrator