.CHIMTECH


Gama produse
Automobile
Casă-generale
Bucătărie
Baie


Despre noi

S.C. chimtech S.R.L. cu sediul in Iaşi este o firmă de profil chimic infiinţată in anul 2003. Firma noastră promovează o politică de innoire continuă a gamei de produse pentru a satisface cat mai bine solicitările pietei.
"Constanţa calităţii produselor lansate pe piaţă" este principiul de la care nu ne abatem, urmărind a impune o etichetă nouă produselor de fabricaţie romanească pentru a spori increderea in calitatea acestora.


Servicii

Gama noastra de produse se numeste Venus, produsele fiind oferite consumatorilor prin firme de distribuţie autorizare cu care colaborăm sau prin personalul propriu de distribuţie, la comandă sau prin expunere in magazine.
Firma răspunde si solicitărilor de produse speciale pe care le poate realiza la cerere.
Produsele noastre, orientate spre două mari directii:
  • uz casnic: detergenţi de vase, soluţie de spălat geamuri,    detergenţi pentru pardoseli, săpun lichid şi altele
  • cosmetică auto: spumă activă, şampon auto, soluţie concentrată pentru curaţat motoare, emulsie siliconică pentru protecţia anvelopelor, etc
oferă calitate la preţuri foarte atractive.
Dorim să devenim un partener strategic pentru toţi colaboratorii nostri astfel încât împreună să oferim clienţilor un larg portofoliu de produse şi servicii de înaltă tehnologie şi calitate.


Profil

Firma S.C. chimtech S.R.L. fabrică şi comercializează produse de curăţat pentru uz casnic şi pentru cosmetică auto.Istoric

Firma S.C. chimtech S.R.L. a fost infiinţată in anul 2003. La inceput producea o gamă mult mai restransă de produse numai pentru uz casnic: detergenţi de vase lichizi, săpun lichid, carpet şampon, soluţie pentru geamuri, etc. Pe parcurs noi produse au fost introduse in producţie, acest lucru putand fi posibil in urma unei precocupări continue de innoire şi a unui efort susţinut de cercetare. Acum gama de produse include si produse pentru cosmetică auto: spumă activă, carpet şampon automat pentru tapiserii, soluţie pentru parbrize, emulsie siliconică pentru borduri, etc. O atenţie deosebită este acordată cercetarii deoarece firma foloseşte reţete proprii pentru fabricarea produselor sale.

 
 

Home
| Despre noi | Produse | Calitate | Noutăţi | Contact | Hartă site

Proiectat si realizat de Cristian Eftinoiu | Contact administrator